Waarom MeeMaken

Waarom bedrijven kiezen voor MeeMaken

 

vitaliteit

MeeMaken biedt perspectief voor zowel organisaties als ieder individu

Private funding
Omdat MeeMaken beschikt over een eigen funding zijn ze niet afhankelijk van banken.

Toekomstgericht
MeeMaken is een actief participatiebedrijf, geen hedgefund. Ons uitgangspunt is participatie voor de lange termijn. En daarmee bedoelen we niet de bekende vijf jaar.

Meer dan werk alleen
Is het leven fijn, dan is het werk dat ook. Met plezier, overgave en kameraadschap kun je met succes bergen verzetten.

Wereldwijd netwerk
MeeMaken heeft over de hele werled zaken gedaan en zijn geconfronteerd met cultuurverschillen en landeigen problemen. Dat heeft niet alleen veel ervaring opgeleverd, maar ook een waardevol, internationaal netwerk.

De wil van het winnen
Talent is belangrijk, maar de wil om dag in dag uit de beste te zijn, is onontbeerlijk.


De medewerkers

Vitaliteit:
MeeMaken gelooft in vitaliteit van medewerkers en bedrijven. Met vitaliteit, met energie, motivatie en veerkracht kom je makkelijker verder. Bij MeeMaken is er veel aandacht voor vitaliteit om ervoor te zorgen dat medewerkers zich gezond voelen en gezond zijn. Hiertoe worden gedurende het jaar verschillende vitaliteitsactiviteiten georganiseerd, waarbij de dochterondernemingen worden uitgenodigd.

MeeMaken vindt het belangrijk is om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkelingsdoelen van medewerkers. De medewerkers nemen op verschillende niveaus deel aan besluitvormingsprocessen. Er wordt een onboarding-programma’s aangeboden aan nieuwe werknemers en gedurende het jaar zijn er ontwikkelingschats ingepland. MeeMaken ondersteunt alle medewerkers door scholingsmogelijkheden en flexibele planningen aan te bieden. Daarnaast heeft MeeMaken haar eigen Academy, een opleidingsinstituut dat op maat gemaakte workshops en trainingen biedt.Daarnaast heeft MeeMaken haar eigen Academy, een opleidingsinstituut dat op maat gemaakte workshops en trainingen biedt.

Verbinding;
Ieder bedrijf staat standalone, MeeMaken legt de juiste connectie binnen netwerk van mensen en bedrijven. Door onderdeel te zijn van een professioneel network in een familie van bedrijven.

Ontwikkeling;
Ontwikkeling is de basis om te groeien. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en groei en die van het bedrijf. MeeMaken faciliteert de mogelijkheden hiervoor, jij moet de kansen pakken.

 

Het milieu en de wereld

Verandering;
Vragen, feedback geven en ontvangen en open staan voor verandering creert ruimte in en voor ondernemen.

Innovatie;
Innovatie is de sleutel tot een snel veranderende omgeving waarin duurzaamheid essentieel is voor een betere wereld voor toekomstige generaties. Daarom is innovatie een van de drijvende krachten achter de visie van MeeMaken.

Investeren;
MeeMaken gelooft dat samenwerken de beste investering is die je kan doen. Door te investeren in een krachtige samenwerking kom je sneller en goedkoper tot een duurzaam eindresultaat.

Flexibele investeringshorizon

MeeMaken heeft geen vaste inveteringsperiode. Daardoor is er geen druk om binnen een bepaalde periode een exit te realiseren.

Meerderheids- en minderheidsbelangen

MeeMaken investeert zowel als meerderheids-  en als minderheidsaandeelhouder. Hiermee bieden wij onder meer bedrijven de mogelijkheid om kapitaal aan te trekken en tegelijkertijd een meerderheidsbelang te behouden.