Team MeeMaken

Managing Partner

Roderik van Seumeren (1966) was van 2005 tot halverwege 2011 CEO van Mammoet. Mammoet is marktleider op het gebied van zwaar hijswerk en multi modaal transport oplossingen wereldwijd. Core business is het vervoer, de scheepvaart, de installatie en verwijdering van zware of grote voorwerpen, onshore en offshore. Activiteiten van Mammoet zijn gericht op de petrochemische industrie, civiele projecten, energie sector, offshore en maritieme projecten. Onder Roderik’s leiderschap heeft Mammoet een fenomenale groei in omzet en winstgevendheid laten zien. Deze groei is het gevolg van de focus op operational excellence in combinatie met medewerkers tevredenheid.

Operationele Partner

Natasja Sesink (1973) is een allround HR-strateeg. Van 1997 tot halverwege 2008 was Natasja verantwoordelijk voor het HRM-beleid van Mammoet en heeft vanuit haar rol de groei van Mammoet gefaciliteerd. Vanaf 2008 tot halverwege 2012 heeft Natasja als Interim HR Director / Project Lead diverse internationale opdrachten uitgevoerd bij o.a. Greenpeace International, The Nielsen Company, Heineken International, Sara Lee en DE Masterblenders

Finance Director

Tom Konings (1975) heeft een master in bedrijfseconomie en een post master in accountancy en heeft bij PwC en KPMG gewerkt in de periode van 2004 tot 2013. Tom heeft gewerkt als accountant voor beursgenoteerde ondernemingen bij PwC en als adviseur voor Transaction Services bij KPMG. Tom is verantwoordelijk geweest voor veel due diligence-processen en heeft veel ervaring in het opzetten van de financiële verslaggeving en het implementeren van instrumenten voor risicobeheer.

Technical Director

Eelko May (1982) opereert als Technical Director op het grensvlak van techniek en commercie. Hij is verantwoordelijk voor projecten binnen de portfoliobedrijven met een ondernemend, innovatief en risicovol karakter. Daarnaast is Eelko betrokken bij vraagstukken rondom nieuwe investeringen, due dilligence trajecten en het verkennen van nieuwe markten en producten. Eelko heeft Werktuigbouwkunde aan de TU Delft gestudeerd en is daarna in de Marine en Offshore sector werkzaam geweest, met als laatste functie CTO van Barge Master.