MeeMaken steunt stichting “Weg met kanker”

okt 10 2019
admin

MeeMaken B.V. neemt deel aan de TCS Amsterdam 8 km

De medewerkers van de MeeMaken bedrijven zullen op zondag 20 oktober 2019 tijdens TCS Amsterdam Marathon de 8-kilometer lopen. Hiermee steunt MeeMaken en haar bedrijven de stichting “Weg met kanker” moreel en financieel!

Stichting Weg met kanker

Op 15 oktober 2014 werd bij Patrick van Seumeren kanker geconstateerd. Hij wilde iets positiefs met zijn ziekte doen en richtte niet lang daarna de stichting ‘Weg met Kanker’ op. Patrick wist hoe belangrijk het was om even weg te zijn van zijn ziekte. Weg met de kanker na elke behandeling, weg van het ziekenhuis.Omringd door positieve energie kon hij tot rust komen en de kracht vinden om de strijd tegen zijn ziekte vol overgave te blijven voeren. Hij was zich er terdege van bewust dat er even ‘tussenuit gaan’ niet voor al zijn lotgenoten mogelijk is en daardoor ontstond bij hem het idee om via een stichting een geheel verzorgd weekend aan te bieden.

De 8-kilometer loop tijdens de Marathon van Amsterdam zag hij als startpunt om bekendheid te geven aan zijn stichting. Een sportieve uitdaging, maar door de niet al te lange afstand ook voor de minder sportievelingen onder ons haalbaar.

Le Champion

TCS Amsterdam Marathon is een evenement van Le Champion. Het is de missie van Le Champion om aan een gezonde en actieve samenleving bij te dragen door mensen van alle leeftijden en van alle niveaus sportevenementen aan te bieden op het gebied van fietsen, hardlopen en wandelen. Met deze doelstelling wordt ook direct een belangrijke bijdrage geleverd aan de bevordering van duurzaamheid.

Vitaliteit

MeeMaken gelooft in vitaliteit van medewerkers en bedrijven. Met vitaliteit, energie, motivatie en veerkracht kom je makkelijker verder. Bij MeeMaken is er veel aandacht voor vitaliteit om ervoor te zorgen dat medewerkers zich gezond voelen en gezond zijn. MeeMaken stimuleert haar bedrijven om proactief in te spelen op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) door o.a. vitaliteit een onderdeel te laten zijn van hun strategie. De missie van Le Champion sluit naadloos aan op die van MeeMaken. Daarom past de steun aan de stichting “Weg met kanker” op deze wijze bij onze doelstellingen.

TCS 8 km

  • Zondag 20 oktober 2019
  • Olympisch stadion Amsterdam
  • 10.10 uur – Tijdslimiet 65 minuten